Silver nitraatti hajuton

- Aug 24, 2017 -

Hopeanitraatti on väritön läpinäkyvä kide tai valkoisia kiteitä. Hajuton. Puhdas valo ja ilma ei ole muuta musta, mutta rikkivetyä tai jäljittää orgaaninen, asian voi edistää valokuva vähentämiseen ja musta, sulanut kun Vaalea keltainen neste kovettumisen jälkeen on vielä valkoinen. Kuumennetaan 440 ℃ kun hopea, typen, hapen ja typpidioksidin hajoaminen. Kiinteytystä proteiinia. Voidaan määrittää kloridi-ioneina määrittäminen mangaani katalysaattori, galvanointikemikaalit, valokuvaus, posliini väritys.

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja työ viittaus hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa käytettävistä elektroniikkateollisuudessa. Valokuva-alan valokuvausfilmit, Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopea ja materiaalia peilit ja Termokset. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopeaa ja sinkkiä paristot. Käytetty sienitautien korroosiota agentti lääke. Japanin kemianteollisuudessa värjäys hiukset ja niin edelleen. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty.

Syanidi hopea, kuten hopea titrausliuoksella hopea, hopeointi hopea, karbatsolina disulfidi hopea, sulfosalicylic happo hopean pinnoitus ja muut tärkeimmät suolaa. Aiheuttaa silver ioneja. Hopeanitraatti sisältöä hopeointi ratkaisu johtavuus, hajonta ja sateen määrä on tietty vaikutus. Yleinen annostus on 25-50g/L.

Hopeanitraatti vesiliuos on vähennettävä orgaanisten pelkistäjänä aldehydejä ja sokerit. Siis reagenssin testata aldehydejä ja sokerit. Myös määrittämiseen kloridi-ioneina määrittäminen mangaani katalysaattori, galvanointikemikaalit, valokuvaus, posliini väritys.

Hopeanitraatti on tiettyjä myrkyllisyys elin tuottaa vakavat korroosio ruoansulatuskanavassa, aikuisten hengenvaarallinen annos noin 10 grammaa. Puolet tappava annos (hiiri, suullinen) 50mg/kg.

Kastaja hopeanitraatti voi aiheuttaa voimakasta vatsakipua, oksentelu, verinen uloste ja jopa ruoansulatuskanavan perforaatio. Voi aiheuttaa ihon ja silmien palovammoja. Pitkäaikainen altistuminen työntekijöiden tavaroiden näkyy systeeminen hopea lääkitys. Sisältyy: kehon ihon erilaisia pigmentti, harmaa-sininen tai matala kivi väri; silmien hopea aiheuttamasta silmävaurioita; hengitysteiden hopea rauhallinen aiheuttama krooninen keuhkoputkentulehdus ja niin edelleen.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste rooli Seuraava:Silver Nano materiaalia tuotteen ominaisuuksien