Hopean nitraatti hoidosta

- Jun 28, 2017 -

Väritön, hopeanitraatti mauton läpinäkyvä kristalli tai valkoinen kristalli, katkera maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. Käytetään valokuvapaperi-, hopea-, piilotettu- ja ei-haalistumattomissa musteissa, värjäyksessä, posliinissa, värityksessä, etsauksessa norsunluusta ja kemiallisista analyyseistä. Virustentorjunta, supistava, vastasyntynyt silmäsairaus Ehkäisy ja eläinlääketieteellinen hoito haavaumia ja paikallista tulehdusta varten.

Eläinkokeet voivat johtaa hemolyyttiseen anemiaan ja keuhkopöhö, toistuvat pienet annokset hopea-injektiota, voivat aiheuttaa anemiaa, myeloproliferaatiota, kudosta ja organogeneesiä, hopeanitraatti, erityisesti hopea rauhoittava glomerulaarinen kellarimembraani, voi johtaa pohjamembraanin paksuuntumiseen.

Lyhytaikainen yliannostus iholla ja limakalvolla on stimuloiva vaikutus ja korroosio, hengitysteiden tuhoutuminen keuhkoputkitulehdukseen, hengitysteiden submucosal hopea rauhallinen, hopeanitraatti hopea rauhallinen ilmestyi ensin sidekalvolle, kun hopeanitraatti ruoansulatuskanavan limakalvo on syövyttävää.

Ihon hopea rauhallinen, yhteinen käsi, kyynärvarren ja muiden alttiiden osien, jotka näyttävät harmaita ja ruskeita mustia pisteitä, jotkut ihmiset näyttävät systeemistä ihoa hopea rauhoittava, tämä hopea rauhallinen muutos on usein kestävää ja helppoa, Silver Nitrate vaikutukset hengityselimiin voi johtaa Krooniseen keuhkoputkentulehdukseen.

Hopeanitraatti on vahva hapettava aine ja se on tulipalon vaara. Kun tuli on tulessa.

Ja orgaanisen aineksen rinnakkaiselo valon tapauksen kanssa voi olla musta, hopeanitraatti, jos vetysulfidi valon kanssa tai ilman on musta. Voidaan hajottaa kuumentamalla ja hopealla

Iho: Käytä suojavaatetusta ihokosketuksen välttämiseksi.

Silmät: kemialliset suojalasit.

Hengitys: On varustettava hengityssuojain, jotta estetään liian suuri hopeanitraattipöly tai sen seos.

Hopeanitraatin ottamisen jälkeen voi tiivistetyn suolaveden nopeasti hengittää ja 2% natriumkloridia injektoida hitaasti mahahuuhtelua siten, että muodostuu hopeakloridisaostus, hopeanitraatti ja muuhun oireenmukaiseen hoitoon. Ihon ja silmän limakalvon hopea rauhallinen sairaus, jota voidaan käyttää natriumtiosulfaatilla ja kalium-ferricyanidiseoksella, paikallisella ihonsisäisellä tai subkonjunktivaalisella injektiolla, on tietty vaikutus.

Hopeanitraatin hajoamisen estämiseksi Silver Nitrate voidaan säilyttää ruskeissa pulloissa tai pimeissä säiliöissä, matalassa lämpötilassa, hopeanitraatti-tuuletuksessa, hopeanitraatissa paljon orgaanista ainesta ja helposti hapettamalla materiaalia säilöntässä.

Vuoto vuotaa, tulee käyttää suojamaskia ja käsineitä. Hopeanitraatti Huuhtele vedellä ja laimenta jätevesi jätevesijärjestelmään.


Pari:Epäorgaaninen yhdisteyhdiste Seuraava:Hopean nanopartikkelin vaste