Hopeanitraatti hoidon

- Jul 31, 2017 -

Väritön, mauton kristallinkirkas tai valkoinen kide hopeanitraatti karvas maku. Tiheys: 4,35, sulamispiste 212 ° C, kiehumispiste: 440 ° C. käytetään valokuvaus, peilit, hopeanitraatti hopea kullattu, piilossa ja ei-hiipumassa mustetta, tahroja, posliini, väritys, etsaus ivory ja kemiallisen määrittelyn perusteella

Tärkeää reagenssien lääketieteellisesti käyttää antivirus, hopeanitraatti adstringaatioon, vastasyntyneiden silmään ennaltaehkäisyyn ja eläinlääkekomitean haavan ja paikallista tulehdusta hoitoa.

Eläinten testi voi johtaa hemolyyttinen anemia ja keuhkopöhö, hopeanitraatti toistaa pieninä annoksina hopea injektio, voi aiheuttaa anemia-, myeloproliferation-, pehmopaperi- ja organogenesis, hopea nitraatin erityisesti glomerulusten kellarissa kalvo silver rauhallinen, voi johtaa paksuuntumista kellarissa kalvo.

Lyhyen aikavälin liiallinen ihon ärsytystä ja syövyttävä vaikutus hengitysteissä keuhkoputkentulehdus,

Iho hopea rauhallinen, yhteinen käsi, kyynärvarren ja altistuvat muualla hopeanitraatti osoittaa harmaa ja ruskea-mustia jotkut ilmeisesti systeeminen iho hopea rauhallinen, hopeanitraatti hopea rauhallinen muutos on usein pysyvää, helppo häviävät, vaikutus hengityselinsairaudet järjestelmä voi johtaa krooninen keuhkoputkentulehdus.

Hopeanitraatti on voimakas hapettava aine ja uhkaavat. Kun palo on tulessa.

Ja orgaanisen aineksen tapauksessa vaalea musta, hopeanitraatti jos rikkivetyä, kanssa tai ilman valoa on musta. Voidaan osittaa kuumentamalla ja hopea.

Hopeanitraatti osalta orgaanisen aineksen harmaa musta, hopeanitraatti maatumisen hopeaa. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valoa, mutta koska yleisen tuotteen puhtaus ei riitä, vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C hajoavat hopea, typen, hapen ja typpidioksidin. Vesiliuoksen ja etanoli ratkaisu oli neutraali Litmus ja oli pH noin 6. 444 ° C (hajoaminen) kiehumispiste. On hapettuminen. Hopeanitraatti läsnäollessa orgaaninen väliä, valo tulee harmaa tai musta harmahtava. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagenssit sateen tai koordinointi (ks. koordinoinnin yhdisteitä). Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, hopeanitraatti muodostumista musta hopea rikkivetyä Ag2S sähkösuodatus; kaliumia kromaatti reaktio, muodostumista punertava ruskea hopea kromaatti Ag2CrO4 sähkösuodatus; dinatrium vety fosfaatti reaktio, muodostumista keltainen hopea fosfaatti Ag3PO4 sähkösuodatus; reaktio halogeeni-ionit, muodostaen hopea monimetallilamput AgX sakka. Hopeanitraatti, mutta myös rooli alkalikäsittely, muodostumista ruskea musta hopeaoksidin Ag2O sähkösuodatus; rooli oksalaatti ioneja muodostaa valkoinen hopea oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä. Hopeanitraatti voivat reagoida NH3, CN, SCN ja niin edelleen muodostavat eri monimutkainen ioneja.

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja hopeanitraatti työ viittaus hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa käytettävistä elektroniikkateollisuudessa. Valokuva-alan valokuvausfilmit, hopeanitraatti Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopea ja materiaalia peilit ja Termokset. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopeaa ja sinkkiä paristot. Hopeanitraatti lääke sienitautien korroosiota agentti. Japanin kemianteollisuudessa värjäys hiukset ja niin edelleen. Hopeanitraatti analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty.


Pari:Silver Nano materiaalia tuotteen ominaisuuksien Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste suurempi vahvuus