Hopeanitraatti hapettavat

- Oct 17, 2017 -

Hopeanitraatti on eräänlainen kemiallisia tuotteita käytetään pääasiassa hopeoitu peili, tulostus, lääketieteen ja teollisuuden, hopeanitraatti on liukenee veden ominaisuudet, ei ole väriä, hopeanitraatti puhtautensa hopeanitraatin valo reaktio on suhteellisen vakaana.

Jos kloridi-ioneja, ionisen, jodi ioneja. Hopeanitraatti reagoivat tuottaa liukene veteen typpihappoa hopeakloridi (valkoinen sakka), hopea metyylibromidin (vaalea keltainen sakka), Hopeajodidin (keltainen sakka) ja niin edelleen. Siksi sitä käytetään usein testata onko kloridi-ioneja.

Liukene eetteriin ja glyseriini, Liukenee hiukan etanoliin vedetön, ei juuri liukene väkevää typpihappoa. Sen vesiliuos on heikosti hapan. Hopeanitraatin sisältää useita silver ioneja, joten hapettuminen on vahvempi, ja siellä on tiettyjä korrodoivaa hopeanitraatti lääketieteen käyttää korroosiota liikakasvu granulaatiokudoksen, laimennetaan liuos sienitautien silmän infektio. Sulaa, vaaleankeltaista nestettä on edelleen valkoiset jälkeen kiinteytystä.

Hopeanitraatti on muuttunut hopea, kun orgaanisen aineksen tulee harmaa ja musta. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valo, mutta sen vesiliuos ja kiintoaineen pidetään usein ruskea reagenssin pullo koska tuotteen yleisen puhtauden. Hopeanitraatti jakaa hopea, typpi, hopeanitraatti happea ja typpidioksidin kuumennettaessa 440 ℃. vesiliuos ja etanoli ratkaisu on neutraali reaktio lakmus, ph on noin 6. Boiling point 444 ℃ (hajoaminen). Hapettavat. Orgaanisen aineksen läsnäollessa nähdä vaalean harmaa tai harmaa-musta. Hopeanitraatti voivat reagoida sarjan reagenssit saostua reaktioita tai koordinointi reaktioita (ks. koordinoinnin yhdisteitä). Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, muodostumista musta hopea rikkivetyä ag2s sähkösuodatus; reaktio on kalium-kromaatti muodostumista punaruskea kromi-happo hopea Ag2cro4 sähkösuodatus; reaktio natriumfosfaattia dihydrogen muodostavat keltainen hopea fosfaatti ag3po4 sakka; reaktio halogeeni-ionien kanssa hopeanitraatti muodostavat hopea monimetallilamput agx sakka. Voi myös olla alkali toimintaa, lomakkeen ruskea musta hapettunut hopea ag2o sakka ja oksaalihappoa root ion toimi lomakkeen valkoinen oksaalihappoa hopea Ag2c2o4 hätiköity jne. Hopeanitraatti voivat reagoida NH3, CN ja scn-muodostaa eri koordinointi ioneja.

Analyyttinen kemia käytetään saostua kloridi-ioneja ja työ standardin hopeanitraatti käytetään kalibroida natriumkloridia ratkaisuja. Epäorgaaniset alalla voidaan tehdä muita hopean suolat. Elektroniikkateollisuudelle käytetään valmistuksessa johtava liimat hopeanitraatti uusia kaasu puhdistava aiheuttajista, a8x molekyyliseulojen hopeoitu ja live-työ käsineet. Valolle teollisuuden käytetään valokuvaus materiaaleja kuten elokuva elokuvat, X-ray valokuvafilmeissä ja valokuvafilmeissä. Galvanointikemikaalit teollisuuden elektroniset komponentit ja muita käsitöitä hopeoitua, mutta myös suuri määrä peilit ja termospullo sappirakko hopea materiaalia. Paristoalalla käytetään tuotannon hopea sinkki-akkuja. Hopeanitraatti lääke käytetään bakteerimyrkky ja syövyttävä aine. Päivittäinen kemianteollisuuden käytetään väriaine hiukset. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty.


Pari:Hopea nanohiukkasten sovellukset Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste rooli