Hopeanitraatti merkittävää eroa

- Oct 25, 2017 -

Paikan päällä synteesi Hopeananopartikkeleita ja vetolujuus harvennus villaa toteutettiin edellyttäen, että ei pelkistäjänä on lisätty. Tässä kirjassa funktionaaliset ryhmät Villan kuidut käytetään pääasiassa palauttaa silver ioneja Hopeananopartikkeleita, hopeanitraatti ja syntetisoitu nanohiukkasia vuorovaikutusta ja proteiini ketjuja Villan kuidut voi esiintyä. Mukaan hypoteesi, joka on osoittanut ultravioletti näkyvä valo, hopeanitraatti toinen mahdollisuus on villaa proteiini molekyyli ketjun ristisilloitetulla amino diatso reaktio amino villaa kuitua. Lämpötilan kesto mahdollistaa täydellinen kasvua hopea ytimet proteiini ketjun tarpeeksi luoda lisää ristisilloitukseen villaa kuitu proteiini-ketjun sisällä.

Tutkijoiden jaettu suun haavaumat potilailla satunnaisesti kahteen ryhmään, kokeellinen ryhmä potilaita hoidettiin hopeanitraatti cauterization, hopeanitraatti ja kontrolliryhmässä saivat lumelääkettä. Kaikki haavoja hoidettiin pitoisuus 10 % lidokaiini ajankohtaisia anestesia 5 minuuttia ennen hoitoa.

Kokeellinen ryhmä hopeanitraatti moppi oli sijoitettu haavauma pinnalle, kunnes leesiosta tuli valkoinen. Kontrolliryhmässä tyhjä Baari on sijoitettu samaan aikaan kuin haava pinta. Kaikki potilaat käsittelyn jälkeen huuhtele suu vedellä 5 minuuttia. Hopeanitraatti tallentaa kipua on ensimmäinen, kolmas ja seitsemännen päivän toiminta, vertaa kokoa haava, mitata koko haava seitsemäntenä, hopeanitraatti ja aika parantaa haava.

Tulokset osoittivat, että vaikka keskimääräinen kipu tulokset olivat samanlaisia preoperatiivinen kahteen ryhmään, oli merkittävä ero koeryhmän ja kontrolliryhmässä ensimmäisenä ja seitsemäs kipu Pisteet. Seitsemäntenä päivänä leikkauksen jälkeen, hopeanitraatti 60 % potilaiden koeryhmässä oli haava paranemista, ja vain 32 prosenttia kontrolliryhmässä oli haava paranemista. parantavaa aikaa koeryhmän haavauma keskiarvo oli 2,7 päivä, parantavaa aikaa haavauma kontrolliryhmän keskimääräinen oli 5.5 days.

Tutkimus osoitti, että käyttö hopeanitraattia aftainen haavaumia polttaminen on turvallinen ja tehokas ja nopea hoito, voi lievittää kipua haava, mutta myös lyhentää parantavaa aikaa haavaumat.


Pari:Hopea nanohiukkasten sytotoksisuuden mekanismi Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste ovat samat