Hopeanitraatti vahvistaa ilmanvaihto

- Aug 08, 2017 -

Väritön, mauton kristallinkirkas tai valkoinen kide, karvas maku. Hopeanitraatti tiheys: 4.35 sulaa kohta 212 ℃, kiehumispiste: 440 ℃. Kuvia, peilit, hopea nitraatti hopeoitua, piilotettu ja pysyvästi musteet, värjäys, posliini, väritys, etsaus ivory ja kemiallisen määrittelyn perusteella

Tärkeää reagenssit lääketieteellisesti käyttää antivirus, supistava, hopeanitraatti vastasyntyneiden silmätulehdus ehkäisy ja eläinlääkkeiden haavoja ja paikallista tulehdusta.

Eläinkokeiden voi johtaa hemolyyttinen anemia ja keuhkopöhö, toistuva pieninä annoksina hopea injektionesteisiin, voivat aiheuttaa anemiaa, luuytimen liikakasvu, kudoksen elimet ilmetä hopea malttia, hopeanitraatti erityisesti munuaisten glomerulus alustan hopea rauhallinen, voi johtaa paksuuntuminen elokuva.

Lyhyellä aikavälillä, liiallinen ihon limakalvojen kalvo on stimulaatio ja syövyttävä vaikutus hopeanitraatti hengitysteitä vahinkoa ilmaus on keuhkoputkentulehdus, hengitysteiden limakalvoja hopea malttia, hopea malttia näkyy sidekalvo ensinnäkin virheellisesti hopeanitraattia, hopeanitraatti ruoansulatuskanavan limakalvo on kuparinauhassa.

Iho hopea rauhallinen, yhteinen käsi, kyynärvarren ja altistuvat muualla, osoittaa harmaa ja ruskehtavia läiskiä, jotkut näyttävät kehon iho-silver hopeanitraatti hopeanitraatti hopea rauhallinen muutos on usein pitkäkestoinen, ei ole helppo häivyttää, hopeanitraatti vaikutus hengityselimiä voi aiheuttaa kroonisen bronkiitin.

Hopeanitraatti on vahva hapettimena tulipalon. Palo vedellä.

Rinnalla orgaanista ainesta, kun valo on musta nitraatti, onko rikkivetyä riippumatta siitä, onko valot pimeässä. Voidaan jakaa silver lämmityksellä.

Kun hopeanitraatin tarjoillaan väärin, se nopeasti hengittää keskittynyt suolaisen veden ja pestään vatsaa 2 % hopeanitraatti kloorattu natrium injektio tehdä hopeakloridi muodostumista hätiköityä ja muut oireenmukaista hoitoa. Hopeanitraatti ihon ja silmien limakalvojen hopeaa, voidaan käyttää Natriumtiosulfaatilla ja Silitysrauta kaliumsyanidiliuos seos, hopeanitraatti paikallisen nahansisäisessä tai sidekalvon injektio, on tietty vaikutus.

Estämiseksi hajoaminen hopeanitraattia, voidaan tallentaa ruskea säiliöihin valo suojattu, alhainen lämpötila, ilmanvaihto, paljon orgaaniset ja helposti hapettunut aineita. Lastaus menetelmää: (II) luokan.

Hopeanitraatti kuuluu voimakas hapettava aine, syövyttävälle aineelle ja ympäristön pilaantumista. Joitakin orgaanisia tai rikki, fosfori sekoitettu, hionta, vaikutus voidaan polttaa tai räjähti; hopeanitraatti on syövyttävä. Kun iho on värjätään hopeanitraattiliuoksella mustia pisteitä näy, hopeanitraattia, mikä johtuu muodostumista musta proteiini hopea.

Hopeanitraatti on tiettyjä myrkyllisyys elimistöön ruoansulatuskanavan tuotantoon vakava korroosio, aikuisten tappava määrä noin 10 grammaa. Hopeanitraatti väärinkäyttö voi aiheuttaa voimakasta vatsakipua, hopeanitraatti oksentelu, veren ja jopa perforaatio ruoansulatuskanavassa. voi aiheuttaa ihon ja silmien palovammoja. Työntekijät, jotka ovat altistuneet tuotetta pitkään on silver-body systeemisairaus. Hopeanitraatti ilmenemismuotoja ovat: monenlaisia ihon pigmentti, harmaa-sininen musta tai liuskekivi väri, eye aiheuttamia silver silmissä, hopeanitraatti hengitysteiden hopea malttia aiheuttama krooninen keuhkoputkentulehdus ja niin edelleen.

Ilmatiivis toiminta vahvistaa ilmanvaihto. Toiminnanharjoittajan tulee käyttää kumikäsineitä ja suojalaseja välttää tippuu iholla.

Säilytä viileässä ja ilmastoidussa paikassa; Päässä palo- ja lämmöntuotantoon. Vältettävä valoa. Hopeanitraatti lämpötila enintään 30 ℃, suhteellinen kosteus saa olla enintään 80 prosenttia. Hopeanitraatti pakkaus on oltava suljettu ja ole kostea. olisi helppoa () polttoainetta, vähentää agentti, alkali luokka, alkoholit, syötävä kemikaalien erilliset säilytystilat välttää varastointiin toisiinsa sekoitettuina.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste ominaisuuksia ja käyttötarkoituksia Seuraava:Hopeanitraatti hajottamaan ja sakka