Silver nitraattityppeä ominaisuudet

- Nov 03, 2017-

Hopeanitraatti on kemikaali, käytetään pääasiassa hopean pinnoitus, peili tekee-, tulostus-, lääke-ja muiden hopeanitraatti on vesiliukoinen ominaisuuksia, se ei väri, hopeanitraatti puhtautensa hopeanitraatin reaktio valoa enemmän vakaa.

Jos kloridia, metyylibromidin, jodidi ja muut reaktiot tuottaa liukenematon veteen typpihappo hopea kloridi (valkoinen sakka), hopeanitraatti silver metyylibromidin (vaalea keltainen sakka), Hopeajodidin (keltainen sakka) ja niin edelleen . Sitä käytetään usein testata kloridi-ioneja läsnä

Liukene eetteriin ja glyseroli, niukkaliukoinen etanoliin, melkein liukenematon väkevää typpihappoa. Vesiliuoksen oli heikosti hapan. Hopeanitraatin sisältää paljon hopea-ionit, joten hapettuminen on vahva ja tiettyjen syövyttäviä lääketieteen granulaatiokudoksen, hopeanitraatti laimeaan eye infektiot sienitautien leviämisen. Jälkeen sulaa vaaleankeltaista nestettä, kun kuivatuksen on yhä valkoinen.

Hopeanitraatti osalta orgaanisen aineksen harmaa musta, maatumisen hopeaa. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valoa, mutta koska yleisen tuotteen puhtaus ei riitä, vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C hajoavat hopea, typen, hapen ja typpidioksidin. Vesiliuoksen ja etanoli ratkaisu oli neutraali Litmus ja pH oli noin 6. Boiling point 444 ℃ (hajoaminen). On hapettuminen. Orgaanisen aineksen läsnäollessa hopeanitraatti ks valo tulee harmaa tai musta harmahtava. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagenssit sateen tai koordinointi (ks. koordinoinnin yhdisteitä). Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, muodostumista musta hopea rikkivetyä Ag2S sähkösuodatus; kaliumia kromaatti reaktio, muodostumista punertava ruskea hopea kromaatti Ag2CrO4 sähkösuodatus; natrium vety fosfaatti reaktio, muodostumista keltainen hopea fosfaatti Ag3PO4 sähkösuodatus; reaktio muodostaa hopea monimetallilamput AgX sakka halogeeni-ionien kanssa. Mutta myös alkali rooli Silver nitraatti muodostumista ruskea musta hopeaoksidin Ag2O sähkösuodatus; rooli oksalaatti ioneja muodostaa valkoinen hopea oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä. Hopeanitraatti NH3, CN - SCN - ja muita reaktioita eri koordinointi ionien muodostuminen.

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja työ standardin hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Elektroniikkateollisuuden käytetään hopeanitraattia uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa. Valokuva-alan elokuva, Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopeoitua materiaalia peilit ja Termokset. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopea-sinkki-akkuja. Käytetty sienitautien hopeanitraatti korroosiota agentti lääke. Japanin kemianteollisuudessa värjäys hiukset ja niin edelleen. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty.

Syanidi hopea, kuten thio rikkihappo hopean pinnoitus, hopean pinnoitus hopea, hopea karbatsolina disulfidi hopea hopea sulfosalic hopea ja muut tärkeimmät suola. Aiheuttaa silver ioneja. Hopeanitraatti sisältöä hopeointi ratkaisu johtavuus, hopeanitraatti hajonta ja sateen määrä on tietty vaikutus. Yleinen annostus on 25-50g/L. Hopeanitraatti vesiliuos on vähennettävä orgaanisten pelkistäjänä aldehydejä ja sokerit. Siis reagenssin testata aldehydejä ja sokerit. Myös määrittämiseen kloridi-ioneina määrittäminen mangaani katalysaattori, galvanointikemikaalit, valokuvaus, posliini väritys.


Pari:Hopea nanohiukkasten vuorovaikutus Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste korkean lämpötilan suorituskyky