Hopeanitraatti haittaa ihmisen elimistöön

- Oct 24, 2017 -

Hopeanitraatti on väritön kide liukenee veteen. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valoa, mutta koska yleisen tuotteen puhtaus ei riitä, vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Valokuvaus emulsio, hopea, peili, tulostus, lääke värjäys hiukset, testi kloridi, bromidi ja jodidi, jne., käyttää myös elektroniikkateollisuudessa.

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja työ standardin hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa käytettävistä elektroniikkateollisuudessa. Valokuva-alan elokuva, Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopeoitua materiaalia peilit ja Termokset. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopea-sinkki-akkuja. Käytetty sienitautien korroosiota agentti lääke. Japanin kemianteollisuudessa värjäys hiukset ja niin edelleen. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty.

Syanidi hopea, kuten thio rikkihappo hopean pinnoitus, hopean pinnoitus hopea, hopea karbatsolina disulfidi hopea hopea sulfosalic hopea ja muut tärkeimmät suola. Aiheuttaa silver ioneja. Hopeanitraatti sisältöä hopeointi ratkaisu johtavuus, hajonta ja sateen määrä on tietty vaikutus. Yleinen annostus on 25-50g/L.

Hopeanitraatti vesiliuos on vähennettävä orgaanisten pelkistäjänä aldehydejä ja sokerit. Siis reagenssin testata aldehydejä ja sokerit. Myös määrittämiseen kloridi-ioneina määrittäminen mangaani katalysaattori, galvanointikemikaalit, valokuvaus, posliini väritys.

Mitkä ovat vaarat hopeanitraatti ihmiskehoon?

Pääasiassa silver ioneja ovat raskasmetalleja, on myrkytetty, käsissä valkoinen, pääasiassa raskaiden metallien aiheuttamia proteiiniendenaturaatio.

Hopeanitraatti on väritön kide liukenee veteen. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valoa, mutta koska yleisen tuotteen puhtaus ei riitä, vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Valokuvaus emulsio, hopea, peili, tulostus, lääke värjäys hiukset, testi kloridi, bromidi ja jodidi, jne., käyttää myös elektroniikkateollisuudessa.

Hopeanitraatti osalta orgaanisen aineksen harmaa musta, maatumisen hopeaa. Puhdas hopeanitraatti on vakaa valoa, mutta koska yleisen tuotteen puhtaus ei riitä, vesiliuos ja kiinteät tallennetaan usein ruskea reagenssin pullossa. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C hajoavat hopea, typen, hapen ja typpidioksidin. Vesiliuos ja etanoli liuos eliksiiri reagoi hopeanitraatti reagenssit sademäärä reaktio tai koordinointi reaktio. Esimerkiksi kanssa rikkivetyä reaktio, muodostumista musta hopea rikkivetyä Ag2S sähkösuodatus; kaliumia kromaatti reaktio, muodostumista punertava ruskea hopea kromaatti Ag2CrO4 sähkösuodatus; natrium vety fosfaatti reaktio, muodostumista keltainen hopea fosfaatti Ag3PO4 sähkösuodatus; reaktio muodostaa hopea monimetallilamput AgX sakka halogeeni-ionien kanssa. Myös kanssa rooli alkalikäsittely, muodostumista ruskea musta hopeaoksidin Ag2O sähkösuodatus; rooli oksalaatti ioneja muodostaa valkoinen hopea oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä. Hopeanitraatti voivat reagoida NH3, CN, SCN ja niin edelleen muodostavat eri koordinointi ioneja.

käyttö:

Analyyttinen kemia sademäärä kloridi-ioneja työ standardin hopeanitraatti natriumkloridiliuosta kalibrointiin. Epäorgaaniset teollisuuden muut silver valmistukseen suoloja. Uusi kaasu puhdistuslaitteita, johtava liimat, hopeoitua ja hansikkaat käsineet, A8x molekyyliseulojen valmistuksessa käytettävistä elektroniikkateollisuudessa. Valokuva-alan elokuva, Röntgenkuvien ja valokuvausfilmit ja muiden valokuvaus materiaalien valmistus. Galvanointiteollisuudessa käytetään hopean pinnoitus elektronisten komponenttien ja muut käsityöt ja käytetään myös hopeoitua materiaalia peilit ja Termokset.


Pari:Hopeanitraatti väritöntä kiteistä Seuraava:Silver Nano materiaalia tuotteen ominaisuuksien