Hopeanitraatti fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet

- Oct 13, 2017 -

Hopeanitraatti on väritön kide, joka liukenee veteen. Puhdas typpihappoa on vakaa valo, mutta sen vesiliuos ja kiintoaineen usein tallennetaan ruskea reagenssien puhtaus puutteessa. Käytetään valokuvaus emulsio, hopeoitu peili tulostus, lääke, hiusvärin, klooria ion, metyylibromidin ion ja jodidi, ja, käyttää myös elektroniikkateollisuudelle.

Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet

Fysikaaliset ominaisuudet

Väritön ja läpinäkyvä vino crystal lamellikytkimet crystal, vesiliukoinen ja ammoniakki liukenee Eetteri ja glyseriini, Liukenee hiukan etanoliin vedetön, ei juuri liukene väkevää typpihappoa. Sen vesiliuos on heikosti hapan. Hopeanitraattiliuoksen hapetetaan erittäin ja verojärjestelmään, koska se sisältää paljon silver ioneja. Sitä käytetään liikakasvu granulaatiokudoksen sairaanhoitoa ja laimennettu liuos on käytetty sienitautien silmätulehdus. Sulaa, vaaleankeltaista nestettä on edelleen valkoiset kovettumisen jälkeen.

Kemialliset ominaisuudet

Hopeanitraatti on musta orgaanisen aineksen ja jakaa hopea. Puhdas typpihappoa on vakaa valo, mutta sen vesiliuos ja kiintoaineen usein tallennetaan ruskea reagenssien puhtaus puutteessa. Hopeanitraatti jakaa silver kuumennettaessa 440 ℃, typpeä, happea ja typpidioksidia. Vesiliuos ja etanoli ratkaisu on neutraali reaktio litmustesti jonka pH on noin 6. 444 ℃ (hajoaminen) kiehumispiste. Hapettavat. Orgaanisen aineksen läsnäollessa nähdä vaalean harmaa tai musta. Hopeanitraatti voivat reagoida sarjan reagenssien reaktio tai koordinointi reaktio (ks. koordinoinnin yhdiste). Esimerkiksi Rikkivedyn reaktio, muodostuu musta rikkivetyä Ag2S sademäärä. Kalium-kromaatti punaisen ja ruskean kromaatti Ag2CrO4 sademäärä perustettiin. Vety Dinatriumfosfaatti reaktio keltainen Ag3PO4 sademäärä perustettiin. Halogeeni hopea AgX sademäärä muodostuu halogeeni ion reaktio. Se voi toimia sekä emäksellä muodostaa mustasta oksidi Ag2O sademäärä. Valkoinen oksalaatti Ag2C2O4 sademäärä perustettiin oksalaatti ion-toiminnolla. Silver nitraatin voivat reagoida NH3, CN-SCN - muodostaa eri koordinointi molekyylejä.

Rooli tarkoitus

Analyyttinen kemia käytettiin saostua kloridi-ioneina ja benchmark nitraatin käytettiin kalibroida natriumkloridi-ratkaisu. Epäorgaaniset alalla voidaan tehdä muita hopean suolat. Sähköinen tuotannonalan käytetään tehdä johtava liima, uusi kaasun puhdistuksessa agentti, A8x molekyylitason sieve, hopeoitua yhtenäinen ja electric työkäsineet. Valo teollisuudenalalla käytetään tekemään valolle herkät materiaalit, kuten elokuva-, röntgen- ja valokuvausfilmit. Pinnoituksessa on käytetty hopean pinnoitus elektroniikka ja muut käsityöt sekä paljon hopeoitua materiaali peilit ja eristävä pullot. Paristoalalla käytetään tuottamaan hopea-sinkki-akkuja. Lääke on käytetty sienitautien, syövyttävä aine. Päivittäinen kemianteollisuuden käytetään väriaine hiukset ja niin edelleen. Analyyttinen kemia käytetään määrittämään klooria, bromia, jodia syanidia ja kyllästetty. [3]

Sitä käytetään syanidia hopeointi, kuten rikkihappo pinnoitus hopea suolahappoa pinnoitus hopea, aminodisulfonate hopea sulfonyyli salisyylihappo pinnoitus hopea, jne. Se on hopea ioni lähde. Hopeanitraatti on vaikutusta hopeoitua neste johtavuus, dispersibility ja sateen nopeus. Tavallinen annos on 25-50g/L.

Ammoniakin liuoksessa hopeanitraatin on vähennettävä orgaanisten vähennysventtiilillä aldehydi ja sokeri. Siis reagenssia, joka tarkistaa aldehydi ja sokeri. Sitä käytetään myös määrittämiseksi kloridi-ioneja, mangaani, galvanointikemikaalit, valokuvaus ja posliini väritys katalysaattorina.

Vaara että

Hopeanitraatti on voimakas hapettimena, syövyttäviä ja ympäristön epäpuhtauksien. Sekoittamalla orgaanisen aineksen tai rikki tai fosforin ja vaikutus voi olla palanut tai räjähtävä; Hopeanitraatti on syövyttävä. Kun iho on liuoksessa hopeanitraatin, mustia näkyviin ansiosta tuotanto musta proteiini hopea. Hopeanitraatti on myrkyllistä, ld50mg/kg ja tappava määrä on noin 10 grammaa.


Pari:Epäorgaaninen yhdiste neljä Luokat Seuraava:Epäorgaaninen yhdiste eri