Opiskelijat tieteen yhtäläisyyksiä

- Mar 24, 2017 -

Great Falls College MSU pakattiin tiistaiaamuna Montana alueen II tieteenä ja Konemessujen potkittiin pois.

Opiskelijoiden palkkaluokkiin kuusi-12 Glacier, Toole, Liberty, Teton, Pondera, Cascade ja Judith alueen maakunnat Lounaspaketteja koulun hanke levyt ja prototyyppejä, käytävillä. Kahdeksantoista koulujen ja kodin ja koulun oppilaat olivat edustettuina.

Yli 150 tuomarit vaelsi college, quizzing 308 yläasteen oppilaille ja 44 lukion oppilaat hypoteesi päätökseen ja kaikkea siltä väliltä.

Centerville seitsemäs luokkalainen TM Hutchins ylpeänä osoitti hänen tornado putket huolimatta siitä, että hänen hypoteesi että kuuma vesi kulkisi läpi tornado nopeammin kuin kylmä vesi osoittautui virheelliseksi.

"Ajattelin, koska kuuma molekyylit liikkuvat nopeammin vedessä, se olisi nopeampi," sanoi TM. "Olen todennut, että kylmä molekyylejä olivat tiukemmin pakattu, joten vesi oli tiheämpi ja se upposi. Se on kuin kuuma ja kylmä ilma- tai ocean virtaukset."

TM muotoillun hänen hankkeen kaksi 32-unssi sooda pulloja ja punainen, muovinen pullo liitin.

TM käytetään MacGyvering materiaaleja yhdessä hänen kokemusta Centerville n ja NASAn. Hän auttaa luomaan avaruuspuku, joka kestää avaruuden tyhjiöön.

"Uskon, että kun minä kasvan isoksi, haluan olla insinööri."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, yleissivistävä koulutus, liiketoiminta, tekniikka ja kuljetus division Great Falls College MSU, johtaja sanoi, tämä tapahtuma tavoitteena on saada alueen oppilaat innoissaan tieteen ja tekniikan aloilla.

"Tämä on suuri mahdollisuus kaikenikäisille oppilaille keuliminen niiden innostusta tieteen" Frost sanoi.

Yläkerrassa Simms junior Avery Harris oli edessä hänen vanerilevyn projektin kuvaavat paras tapa puhdistaa lääketieteellisten laitteiden potilailla, joilla on kystinen fibroosi. Avery lähestyi projektinsa tunteellinen kiinnittämisestä.

Avery's isoisä vedota lääketieteelliset laitteet, mutta usein puhdistaa se vain huuhtelu ja jättää sen pois. Avery kuvitellut, tehtiin tehottomia staving pois bakteerien kasvua.

Avery aloitti College lääkäri, jonka tytär on kystinen fibroosi. Hän esitti haaste: hän voisi päätellä, mitä puhdistusmenetelmä on tehokkain potilailla, jotka ovat riippuvaisia lääketieteelliset laitteet?

Avery käytetään kolmenlaisia bakteerien hänen kokeessa: E. coli, staph ja pseudomonas aeruginosa. "Olen kuitenkin keittämällä sitä olisi tehokkain", hän sanoi. "Se oli totta, mutta useimmat lääketieteelliset laitteet on valmistettu muovista ja olla keitetyt viisi minuuttia ennen kuin se alkaa sulaa."

Hän kokeili myös kullan ja hopean nanohiukkasia nähdä, jos ne estäisivät kasvua. Hän totesi, että se toimi jotkut bakteerit, mutta ei lopeta ne kaikki.

Monet opiskelijat laittaa niin paljon aikaa esitä hankkeitaan, kuten he tekivät suorittaa kokeita. Levyt kaikki muodot, koot ja värit kuvitettu menetelmät ja tulokset tekstiä, valokuvia ja kaavioita.

Amanda Nix, 7-12 tiedeopettaja Sunburst, sanoi, tämä kokemus on erittäin tärkeää, että opiskelijoilla.

"Se on tieteidenvälinen," Nix sanoi. "He kirjallisesti, tutkia, esittää ja oppimisen uusi tietokoneohjelmien tiedettä."

Sunburst opiskelijat työskennellyt niiden hankkeita lähes yksinomaan koulussa sen varmistamiseksi, että jokainen oppilas oli samalla tasolla aikaa ja saada koko kokeensa.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

"Se tapahtuu koulussa jotta he voivat tukea toisiaan ja ole opettajat," Nix sanoi. "Se tasoilla yhtäläiset kaikille opiskelijoille, jolla ei ole tukea kotona."

Kaikki tiede oikeudenmukainen tarvikkeet saatiin Sunburst opiskelijoille paikallisen sponsori.

Lukion osa tiede Messut on sanktioitu Intel kansainvälisen tiede- ja Konemessujen. Käytetyimpien projektien lukion arvosanoja ovat oikeutettuja osallistumaan kansallisten ISEF tapahtumaan, Los Angeles toukokuussa.

Palkinnot esiteltiin pormestari Bob Kelly.

Tiede Messut jatkuu torstai, maaliskuu 16, alkeis opiskelijoille. Se alkaa klo 8.30 ja päättyy 2 PM Great Falls College MSU VARSI Club viihdyttää yleisöä muutaman tieteen kokeita klo 11:15 Palkintojen jako alkaa klo 13.00
Pari:Katalyyttinen Lasit Tekee Metallinkierrätys Helppo Seuraava:Käyttämällä Inkjet Printing rakentaa älykäs joustava hybridi radoista