Teen keksii Dip To Keep Germs Away

- Mar 23, 2017 -

860_main_Jessica-Tian-chemicals.png

WASHINGTON, DC - Elämämme on täynnä bakteereja. Ötökät ovat sisällä kehomme, meidän iho ja useimmilla pinnoilla me koskettaa. Se ei ole välttämättä huono asia . Mutta joissakin paikoissa on oltava bakteereja-vapaa, kuten siteet haavoja tai elintarvikepakkauksissa. Jessica Tian, 17, on keksittävä tapa pitää bakteerit pois. Hän loi mikrobittomalla papereita dunking niitä erityisellä kemiallinen kylpyamme.

Vanhempi Del Norte High School San Diego, Kalifornia., Osoitti pois hänen -menetelmällä Regeneron Science Talent Search . Tiede kilpailu ylläpitää Society for Science & Public . Se sponsoroi Regeneron, yritys, joka suunnittelee ja valmistaa lääkkeitä. Tapahtuma kokoaa yhteen lukiolaiset vuosittain jakamaan tieteen hankkeita yleisön kanssa. 40 finalistia kilpailevat myös käteisellä palkintoja yhteensä lähes $ 2 miljoonaa euroa. (Society for Science & Public julkaisee myös Science News opiskelijoille ja tämän blogin.)

Jessican kemiallinen kylpy kehitettiin jättää alkio-tappamisen pinnoite selluloosa. Ulkoseinän kasvi- solut sisältävät selluloosaa. Mutta se ei ole kaikki. "Selluloosa on monipuolinen", Jessica kertoo. "Se on meidän vaatteita, elintarvikepakkauksissa, melko paljon kaikilla osa jokapäiväistä elämää."

Jokainen molekyyli selluloosa on pitkä ketju rakennettu sokereita. Nämä ketjut side helposti vedellä. Se on hyvä; se auttaa paperipyyhkeitä imeä roiskeet. Mutta tämä on myös siksi märkä selluloosa on hyvä koti bakteereille. Ja jotkin näistä bakteerit voivat aiheuttaa riskin terveydelle. Se on erityisen totta silloin, kun ne kasvavat side tai elintarvikkeiden kääre. Tutkijat ovat yrittäneet keksiä antimikrobisia pinnoitteita lopettaa bakteerien tarttumisen selluloosasta. Kuitenkin Jessica toteaa, "useimmat menetelmät vaativat lämpöä ja painetta. Ja jotkut lukemiin ilmansaasteita. "

"Halusin luoda menetelmä, joka voisi [lisää] antibakteerisia ominaisuuksia selluloosaa yksinkertaisella tavalla", teini sanoo. Hän halusi sen olevan edullinen. Lisäksi se piti olla helppo soveltaa suuressa mittakaavassa ja aiheuttavat vain vähäisen riskin ympäristölle.

Selvittää, miten tehdä tämä, Jessica matkusti eri puolilla maata viettää kesän laboratoriossa Benjamin Hsaio. Hän on kemisti Stony Brook University New Yorkissa. Simons Summer tutkimusohjelma lukion junioreille kytketty Jessica kanssa Hsaio. "Tämä oli ensimmäinen kerta sain työskennellä lab", hän sanoo. "Olen todella nauttinut koko ilmapiiri."

Teini toimi lisätä titaanidioksidin ja hopean nanopartikkeleita selluloosapaperista. Titaanidioksidi on valkoista pigmenttiä. Kun altistetaan ultraviolettivalolle, negatiivisesti varautuneet elektronit se voi tulla innoissaan. Titaanioksiditeollisuuden sitten hajoaa vedessä. Tämä tuottaa vapaita radikaaleja. Nämä veloitetaan molekyylejä, jotka voivat hyökätä ja tappaa bakteereja soluja.

Yleensä, Jessica sanoo, titaanidioksidi vaatii paljon energiaa aktivoida sen itiöitä tappavat kyvykkyys. Hän ajatteli hän näki tapa alentaa tarvittavan energian, mutta: lisätään hopeananopartikkeleita. Nämä ovat pieniä hiukkasia hopeaa jotka ovat vain miljardisosaa metrin halkaisijaltaan. Ne vähentävät tarvittavan energian virittämiseen elektronien titaanidioksidi. Lisääminen ainesosa, tällä tavalla, kutsutaan "doping". Seostettu hopea pitäisi antaa titaanidioksidi tappaa bakteereja käyttämällä vain Auringonvalo, Jessica oletettu.

Laboratoriossa, Jessica loi kolloidi (KOLL-OID) ratkaisu. Pieniä hiukkasia titaanidioksidia ja hopean nanopartikkeleita levitettiin melko tasaisesti koko nesteeseen. Hän loi kolme versiota. Kukin oli eri määriä titaanidioksidia, ja hopeaa. Sitten teini kastettu selluloosa paperit yksi ratkaisuista ja kuivataan niitä uunissa. Muut paperit kuuluivat titaanidioksidia yksin tai ei mitään. Nämä toimivat vertailuryhmänä.

Kun paperit olivat kuivia, Jessica kastettu niitä ratkaisuja bakteereita. Sitten hän hieroi paperit päälle lab levyille, jotka sisälsivät agar - geeliä sisältäviä ravintolisiä tarvitaan bakteerien kasvua. 24 tunnin kuluttua, hän tarkasti levyt.

Titaanidioksidi ja hopea kolloidi oli tappanut 99 prosenttia bakteerien, verrattuna käsittelemättömään selluloosa. Pinnoite titaanidioksidin yksinään ei toimi niin hyvin.

"Tiesin, että hopea ja titaanidioksidi voisivat työskennellä yhdessä", Jessica sanoo. On ollut paljon tutkimusta hopea ja titaanidioksidi, hän toteaa, "mutta ei paljon molemmat yhdessä [on] selluloosa."

Parasta, Jessica sanoo, että hänen hoito ei aiheuta vaaraa ympäristölle. Muut menetelmät tarvitsevat korkeita lämpötiloja tai paineita luoda alkio-tappamisen pinnoite. Kaikki Jessican tarvitsi oli hidas pulahtaa kemian kylpyamme. Yksinkertainen ja edullinen pinnoite "voitaisiin soveltaa vaatteita, jotta se voisi olla antibakteerisia ominaisuuksia", hän sanoo. "Minusta se voitaisiin soveltaa myös kehitysmaissa."

Nyt hän vain soveltaa hänen sekoita lyhyitä selluloosapaperista. Mutta jos dip toimii vaatteita, siteet tai paperia, se voi auttaa pitämään ne germfree kun ne on.

Virta Sanat

(lisää Power Sanat, klikkaa tästä )

aktivoi (biologian) Ota, kuten geenin tai kemiallisen reaktion.

agar hyytelömäinen materiaali valmistettu tietyistä merilevästä käytetään aineksena (ja ruoka lähde), jossa kasvaa bakteerit.

antibakteerisia ottaa ominaisuuksia, jotka pyrkivät tuhoamaan tai rajoittamaan kasvua tai bakteerien lisääntymisen.

Antimikrobiset Ainetta käytetään tappaa tai estää mikrobien kasvua. Tämä sisältää luonnosta peräisin olevia kemikaaleja, kuten monet antibiootit. Se sisältää myös synteettisiä kemiallisia tuotteita, kuten triklosaania ja triklokarbania.

cell Pienin rakenteellinen ja toiminnallinen yksikkö organismin. Tyypillisesti liian pieni nähdä paljain silmin, se koostuu vetistä nestettä ympäröi kalvo tai seinään. Riippuen niiden koosta, eläimet on valmistettu missä tahansa tuhansista biljoonia soluja. Jotkin organismit, kuten hiivat, homeet, bakteerit ja levää, koostuvat vain yksi solu.

selluloosa Tyyppi kuidulla kasvisoluseinämistä. Se muodostuu ketjuja glukoosimolekyylejä.

kemiallinen aine muodostuu kahdesta tai useammasta atomeja, jotka yhdistävät (bond) on kiinteässä suhteessa ja rakenteeseen. Esimerkiksi vesi on kemiallinen tehdään, kun kaksi vetyatomia sidoksen yhden happiatomin. Sen kemiallinen kaava on H 2 O: Chemical voi olla myös adjektiivina kuvaamaan materiaalien ominaisuuksia, jotka ovat seurausta eri reaktioita eri yhdisteitä.

kolloidi materiaali, jossa pieniä liukenemattomia hiukkasia ovat levinneet koko suuremman tilavuuden toista ainetta. Colloids ottaa monia muotoja. Savuinen ilma on kolloidi. Niin on sumua. Maito on kolloidi, jossa pieniä globs maitorasva keskeytetään koko nesteeseen. Kermavaahtoa on kolloidi liikaa. Colloids eivät yleensä erotella niiden yksittäisten komponenttien ajan myötä.

ohjata Osa kokeilun, jossa ei ole muutosta normaalioloissa. Ohjaus on tärkeää tieteellisiä kokeita. Se osoittaa, että kaikki uudet vaikutus johtuu todennäköisesti vain osa testiä, että tutkijan on muuttunut. Jos esimerkiksi tutkijat testasivat erilaisia lannoitteita puutarhassa, he haluavat yksi osa siitä pysyy hedelmöitetty, kontrollina. Sen pinta-ala osoittaisi, miten kasvit tässä puutarhassa kasvaa normaaliolosuhteissa. Ja joka antaa tutkijoille jotakin, jota vastaan he voivat vertailla uutta kokeellista tietoa.

doping (materiaalien) tarkoituksellinen lisätään jotain osaksi kiteistä puolijohde tai muuta materiaalia.

ympäristö summa kaikista niistä asioista, jotka ovat olemassa noin joitakin organismin tai jonkin laitteen ja kunnon ne asiat luovat kyseisen organismin tai laite. Ympäristö voi viitata sää ja ekosysteemin, jolla jotkut eläimet elävät, tai ehkä lämpötila, kosteus ja sijoittaminen osien joissakin elektroniikan järjestelmässä tai tuote. \

vapaiden radikaalien Ladattu molekyyli (tyypillisesti erittäin reaktiivisia ja lyhytaikainen), jossa yksi tai useampia parittomia ulompi elektroneja. Se yrittää varastaa elektronit tehdä itsestään koko jälleen läpi prosessia kutsutaan hapettumista.

Gel tahmea tai viskoosi materiaali, joka voi virrata kuin paksu neste.

Germ Jokainen yksisoluiset mikro-organismin, kuten bakteeri, sieni-lajeja tai viruspartikkelin. Jotkut bakteerit aiheuttavat sairauksia. Toiset voivat edistää terveyttä korkeamman asteen organismeja, mukaan lukien linnut ja nisäkkäät. Terveysvaikutuksia eniten bakteereita kuitenkin edelleen tuntematon.

lukion nimityksiä laadut yhdeksän kautta 12 Yhdysvaltain pakollisen julkisen koulutuksen. Korkean ylioppilaita voi hakea oppilaitokset edelleen, kehittyneet koulutuksen.

hypoteesi (v. hypothesize) Ehdotettu selitys ilmiö. Tieteessä, hypoteesi on ajatus, joka on testattu ennen kuin se hyväksytään tai hylätään.

nestemäinen materiaali, joka virtaa vapaasti, mutta pitää vakiotilavuuksisella kuten vettä tai öljyä.

molekyylissä sähköisesti neutraali ryhmä atomeja, joka edustaa pienin mahdollinen määrä kemiallista yhdistettä. Molekyylejä voidaan tehdä yhden atomeilla tai erilaisia. Esimerkiksi ilman happi on tehty kaksi happiatomia (O 2), mutta vettä on tehty kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi (H 2O).

nanohiukkasten Pieni hiukkanen, jonka mitat mitataan miljardisosaa mittari.

partikkelin minuutti määrä jotain.

pigmentoimaan materiaali, kuten luonnollinen väriaineiden ihon, jotka muuttavat heijastunutta valoa pois esineen tai välitetään sitä. Yleinen väri pigmentti tyypillisesti riippuu siitä, mihin aallonpituuksia näkyvän valon se imee ja mitkä se heijastaa. Esimerkiksi punainen pigmentti on taipumus heijastaa punaisen valon aallonpituuksilla hyvin ja tyypillisesti imee muita värejä. Pigmentti myös on termi kemikaalien valmistajat käyttävät värisävy maalilla.

paine Force levitetään tasaisesti pinnalle mitattuna voima pinta-alayksikköä kohden.

Science Talent Search Vuosittainen kilpailu suunnittelema ja Society for Science & Public. Vuodesta 2016 se on ollut sponsoroi Regeneron Pharmaceuticals. Alkanut vuonna 1950, tämä tapahtuma tuo 40 tutkimuksellista lukiolaisten Washington DC, esitellä tutkimusta yleisölle ja kilpailemaan palkintoja.

yhteiskunta Integroitu ryhmä ihmisiä tai eläimiä, jotka yleensä tekevät yhteistyötä ja tukevat toisiaan suuremman hyvän niistä kaikista.

liuosta A neste, jossa yksi kemikaali on liuotettu toiseen.

aurinko tähti keskellä maapallon aurinkokunnan. Se on keskimääräinen koko tähti noin 26000 valovuoden päässä Linnunradan. Sun on myös termi muuhun sunlike tähti.

titaanidioksidi valkoinen, reagoi, kiinteä aine, joka esiintyy luonnossa, kuten mineraali, ja sitä käytetään laajasti valkoista pigmenttiä.

UV-valo A-tyypin sähkömagneettisen säteilyn, jonka aallonpituus on välillä 10 nanometriä ja 380 nanometriä. Aallonpituudet ovat lyhyempiä kuin näkyvän valon, mutta pidempi kuin röntgenkuvat.

aalto Häiriö tai muunnelma, joka kulkee läpi avaruuden ja aineen säännöllisesti, oskilloivasti.


Pari:Cambrios nopeuttaa hopea Nanowire hyväksymistä jonka perustamista CAM Kiina Seuraava:Musteella With hopeananopartikkeleita Tarjoukset Capability For New jäykät ja joustavat Hybrid Circuitry