Johtavat musteet ja liitä Business: Kaikki Muuttuu

- Feb 20, 2017 -

Kaikki on muuttumassa johtavan musteet ja liitä busines. IDTechEx e stimates että hän johtava musteet ja pastat markkinoilla yltää lähes $ 1,7 miljardia 2026 tämänhetkisillä metallien hinnoilla. Micro-kokoinen hopea johtavalla pastat hallitsevat markkinoita, ohjataan lähes koko markkinoita vuonna 2016.
 
Hopean nanopartikkeleita on kuitenkin yhä kilpailukykyinen, löytää käyttö vaihteluvälinä syntymässä sovelluksia aloilla tulla $ 80 euroa Markkina vuonna 2026. Copper pysyy suhteellisen kehittymätön tekniikka, mutta saavuttaa vähäistä menestystä uutena kovettuminen järjestelmiä asennetaan avata ovi kupari musteella myyntiä.
 
Aurinkopaneeli teollisuus on 1,5k ton markkinat 2016 silkkipainetun ampumisen-tyypin johtavia tahnoja. Tällä tahna tasolla, uusi ryhmä toimittajia tulee pian hallitsevat tämän liiketoiminnan, kun taas jauhe tasolla käyttäjät väkisin monipuolisempaa toimittaja perusta.
 
Kosketusnäyttö reuna elektrodi markkinat jatkavat laskuaan. Juovanleveys-over-väli (L / S) on laskenut 20/20, työntää screenprinting standardin PTF yli rajansa ja avaa oven valoko- pastat. Etsaus-pohjaiset tekniikat löytävät lisämahdollisuuksia kun kehys on edelleen kavennettu taas standardin PTF säilyttävät jonkin verran osuus edullisen lopussa markkinoille.
 
Anturit kuten auton läsnäoloanturien, painetut piezoresistive anturit ja joissakin versioissa glukoosin anturit pysyvät huomattavan markkinaraon johtavia tahnoja, kuten myös autoteollisuudessa sen sekoitettu ryhmittely pysähtynyt perinteisiä ja kasvaville sovelluksia. HF ja UHF RFID-antennin markkinat kasvavat, mutta näkee suhteellinen markkinaosuus mustelajit muuttaa tulevan vuosikymmenen aikana.
 
3D-antennit tehty käyttäen aerosolia tulostus jatkuu saamassa veto. Tämä lähestymistapa kilpailevat päineen MID (valettu interconnect laitteet) tekniikoita ja tulee merkittävä toimija kulutuselektroniikan markkinoilla. Metalliverkko kuin ITO vaihtoehtona tekee hitaasti jalansijaa huolimatta vireillä vakauttamiskauden TCF, ja se luo kysyntää hopea nanohiukkasten käytetään täytettäessä tai tulostaa juonteita.
 
Uusia markkinoita syntyy ja uusia suorituskykyvaatimukset. In-multaa elektroniikka vaativat musteita, jotka voivat venyttää ja hengissä syväveto / valuprosessin. Sähköinen tekstiilit edellyttää musteita, jotka ovat todella venyvä ja kestävät toistuvaa pesua sykliä. 3D painetun elektroniikan ja työpöydän PCB tulostimet tarvitsee suuri johtavuus ja matalan lämpötilan musteita avaa monia uusia prototyyppien mahdollisuuksia 3D-tulostimet ja piiri suunnittelijat. Kaikki nämä markkinat ovat valmiita nopeaan kasvuun edellyttäen teknologia innovaatiot voidaan tyydyttää markkinoiden veto.
 
Huomaa, että muste myyntihinta on alentunut johtuen laskusta raaka metallien hintojen lisäksi painosti marginaalit, mikä laski meidän liikevaihtoennusteissa.
 
" Johtava Ink Markkinat 2017-2027: ennusteet, Technologies, soittimet ," I DTechEx uusin raportti johtavaa mustetta ja liitä markkinoilla, tarjoaa kattavan kuvan johtavien musteiden ja liitä markkinoilla, jossa on yksityiskohtaiset 10 vuoden markkinaennusteiden ryhmiteltyinä sovellus ja materiaalin tyyppi, sekä yksityiskohtainen analyysi vähintään 17 nykyisiä ja tulevia sovellusalueilla.


IDTechEx ohjaa strategiset liiketoiminnan päätökset kautta tutkimus- ja Tapahtumat palvelut, auttaa sinua voittoa uusiin teknologioihin. IDTechEx tarjoaa riippumatonta tutkimusta, business intelligence ja neuvoja yrityksille arvoketjun perustuu ytimen tutkimustoimintaan ja menetelmiä tarjoamalla tietojen hankkiminen yritysjohtajat, strategit ja kehitteillä oleva teknologia partiolaisia tukea niiden liiketoimintaa koskeviin päätöksiin. Kiinnostuneet ihmiset voivat oppia enemmän www.IDTechEx.com, ja keskustella heidän tarpeisiinsa, voivat ottaa yhteyttä IDTechEx osoitteessa research@IDTechEx.com.
 

Pari:Sähkökemiallisesti Valmistettu Silver Nanoflakes Ja nanolankojen Seuraava:TMDC Nanoflakes merkki Uudet tyyppi Photosynthetic Solar Cell