Musteella With hopeananopartikkeleita Tarjoukset Capability For New jäykät ja joustavat Hybrid Circuitry

- Mar 20, 2017 -

Tänään elektroniikassa on kaksi päälinjaa rakennus piirien: jäykkä yksi (pii piirit) ja uusi, houkuttelevampi, joustavaan paperisekkeinä ja polymeerisiä substraatteja, jotka voidaan yhdistää 3-D tulostus. Tähän mennessä siruja käytetään saavuttamaan luotettavan ja korkean sähköisen suorituskyvyn tarvitaan kehittyneitä erikoistoimintoja. Kuitenkin suurempi monimutkaisuus, kuten tietokoneita tai matkapuhelimia, hake on sidottu yhteen. Joukko Espanjan tutkijat University of Barcelona ovat osoittaneet uuden liimaustekniikalla tällaisia siruja, jota kutsutaan SMD tai pinta-asennetut laitteet, joka käyttää mustesuihkutulostimen musteesta, joka sisältää hopean nanopartikkeleita.Tekniikka, kuvattu tällä viikolla Journal of Applied Physics, alkaen AIP Publishing, kehitettiin vastauksena teollisuuden välttämättömyys nopea, luotettava ja yksinkertainen valmistusprosessi, ja silmällä ympäristövaikutusten vähentämiseen standardin valmistusprosesseihin. Nanohiukkasten hopean inkjet muste valittiin, koska niiden teollinen saatavuus. Hopea on helppo kopioida kuin nanohiukkasia vakaa mustetta, joka voidaan helposti sintrata. Vaikka hopea ei ole halpa, am ount käytettiin niin vähäistä, että kustannukset pysyivät alhaisina.

Haasteena tutkimusryhmä oli "tehdä kaiken samalla laitteistolla" mukaan Javier Arrese, jäsen tutkimusryhmä, parantaa tai vahvistaa suorituskykyä standardin valmistus käyttämällä mustesuihkutulostus teknologiaa piirit ja liimaus pelimerkit.

"Kehitimme useita elektroniikka- piirejä mustesuihkutulostus, ja monta kertaa jouduimme lisätä SMD tavoitteiden saavuttamiseksi", Arrese sanoi. "Meidän lähestymistapamme oli käyttää samaa konetta liimaukseen, jota käytettiin painetun piirin."

Suurin haaste oli saamiseksi korkea sähköinen kosketus arvot kaikille SMD koko perheitä. Voit tehdä tämän, joukkue ehdotettu käyttää hopeamusteesta, mustesuihkutulostimella kuten kokoonpano / juotos ratkaisu. Hopea mustepisarat talletettiin lähellä päällekkäinen alue välillä SMD laite tyynyt ja painettu pohjaan johtavia polkuja, jossa muste virtaa liitännän kapillaarisesti. Tämä ilmiö toimii paljon kuin sieni: pieni huokosten on spon ge rakennetta imevät nestettä, jolloin nesteen laaditaan pinnasta sieneen. Tässä tapauksessa ohut rajapinta toimii pienet huokoset sienellä.

Hyödyntämällä pintaenergioiden nykyisten nanomittakaava, hopea nanohiukkasten (AgNP) muste varmistaa korkea sähkönjohtavuus jälkeen terminen prosessi hyvin alhaisissa lämpötiloissa, ja siten korkea sähköä johtavasta yhteenliittämistä voidaan saavuttaa. Tällä ehdotettu menetelmä, älykäs joustava hybridi piiri osoitettiin paperille, jossa eri SMDs koottiin AgNP muste, jotka osoittavat menetelmän luotettavuutta ja toteutettavuus.

"Oli monia yllätyksiä tutkimuksemme. Yksi niistä oli se, miten hyvin sidottu SMD pelimerkit olivat edellisiin inkjet painetut piirilevyt käyttämällä uutta menetelmää verrattuna nykyinen standardi tekniikka" Arrese sanoi.

Sovelluksia ja vaikutuksia tällä työ voisi olla kauaskantoisia.

"Uskomme, että työmme parantaa nykyisiä RF [radiotaajuus] Tunnisteet, boost ja edistää älykkäitä pakkauksia, parantaa puettavat elektroniikka, joustava elektroniikka, paperi elektroniikka ... tuloksemme meidät uskomaan, että kaikki on mahdollista", Arrese sanoi.


Pari:Teen keksii Dip To Keep Germs Away Seuraava:Painettu elektroniikka: RFID-anturi Platform ja joustava Functional Films For automaattisessa