VW New Tuulilasi heijastaa lämmön, sulaa Ice Ilman Filament johtoja

- Mar 01, 2017 -

Voisi ajatella tuulilasi tekniikka ei ole pesäpaikka tutkimusta, mutta Volkswagen juuri julkaissut uuden tyyppinen tuulilasi, joka korjaa joitakin hyvin yleisiä ongelmia.


Volkswagenin "ilmaston tuulilasi" pyyhitty pois näkyviä vastukset säädettyjä kuumennettuun tuulilasiin. Sen sijaan siellä on ohut kerros sähköä johtavaa hopea sisällä laminoitu lasi. Enintään 400-500 wattia kulkee kerroksen, auttaen sulaa jäätä. Myös muita säikeitä alle tuulilasinpyyhkimet lopettaa ne jäätymisen lasiin.

Volkswagen-ilmasto-windscreen.jpg

Hyödyt ulottuvat talvi. Tämä ohut kerros hopeaa, kun taas näkymätön matkustajille, toimii passiivisena lämpösuoja, vähentää lämpöä, joka siirtyy matkustamoon, kun aurinko paistaa. Volkswagen uskoo se voi vähentää sisälämpötilan 15 astetta enemmän kuin perinteinen lasi.

Tämä järjestelmä on vähän enemmän tyylikäs kuin tavallista lämmitetty tuulilasit tapaat, joissa on ohut hehkulanka lankoja. Kyseiset johdot ovat pitkälti näkymättömiä, mutta tietyin edellytyksin, ne tulevat aivan ilmeistä ja hieman ärsyttävää. Useimmat Jaguar Land Rover ajoneuvoja tämäntyyppistä tuulilasin.

Se ei vaikuta siltä, että tämä tekniikka on tulossa Yhdysvaltoihin ihan vielä. Se aloittaa lisävarusteena useita Volkswagenin Euromarket- ajoneuvojen, kuten Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat ja Passat Variant. Hinnat alkavat 340 euroa, joka muuntaa noin $ 365: aan kirjoitettaessa.Pari:Clariant käynnistää Nano Silver Johtava Ink Seuraava:Sähkökemiallisesti Valmistettu Silver Nanoflakes Ja nanolankojen