3 nm Palladium Nanohiukkasten Alhainen kovetuslämpötila, käytetään vetyä antureita tai katalyysi

3 nm Palladium Nanohiukkasten Alhainen kovetuslämpötila, käytetään vetyä antureita tai katalyysi

3 nm Palladium Nanoparticle

Tuotetiedot

ETEB Technology, yksi johtavista valmistajat ja toimittajat Kiinassa, nyt tuo laatua ja luotettavaa 3 nm palladium nanohiukkasten alhainen kovetuslämpötila, jota käytetään vedyn antureita tai katalyytin. Tervetuloa ostaa laatua bulkkituotteita kanssamme ja räätälöityjä tilaukset ovat myös tervetulleita.


Hiukkaskoko: 3 nm
Kovetuslämpötila: Alle 250 ℃


Sovelletaan elektronisessa pastoja, vety anturit ja katalyysi.


Esimerkiksi, auton valmistajat käyttävät palladiumia katalyyttinä katalysaattorin auton tehdä ilman saastuttavien molekyylien auton pakokaasujen vähemmän haitallisia. Käyttäen nanopartikkeleita palladiumin lisää pinta ja prosenttiosuus platina-atomien käytettävissä kosketukseen osallistuvien molekyylien reaktiossa. Näin voit saada pois pienempiä määriä palladiumia.

Palladium nanohiukkaset on osoitettu olevan tehokkaita katalyyttien erilaisia kemiallisia reaktioita. Esimerkiksi, palladiumia nanohiukkaset voivat vähentää platinaa, joka on tarkoitus käyttää katalyyttinä polttokennoissa. Palladium maksaa noin puolet siitä, mitä platinaa kustannuksia, mikä voisi auttaa vähentämään kustannuksia polttokennojen.

Tutkijat ovat myös havainneet, että käyttämällä palladium nanohiukkaset voivat parantaa katalyytin. Laboratoriokokeissa, he huomasivat, että polttokennon käyttäen katalyyttiä tehty näiden nanohiukkasten syntyy 12 kertaa enemmän virtaa kuin yksi sisältää katalyyttiä käyttäen puhdasta platinaa. Polttokenno myös kesti kymmenen kertaa pidempään.

Palladium voidaan myös parantaa suorituskykyä raudan käytettävien nanohiukkasten siivota orgaanisia pohjavedessä. Lisäämällä palladiumia rautaa nanohiukkasten he voivat osallistua enemmän elektroneja reaktio lisäämällä nopeutta, jolla klooratut hiilivedyt, kuten TCE on huonontunut.


Hiukkaskoko: 3 nm
Kovetuslämpötila: Alle 250 ℃


Sovelletaan elektronisessa pastoja, vety anturit ja katalyysi.


Pari:SF-130 Silver liitä seripaino ja sovellettu sähköinen kosketus, kalvo-kytkin, näppäimistö, FPC Board Seuraava:Tehdas toimittaa suoraan 5nm kapea koon jakelu korkea puhtaus 99,5 % alhainen sintraus Temperature(150℃) hopea nanohiukkasten

Tutkimus