SF-130 Silver liitä seripaino ja sovellettu sähköinen kosketus, kalvo-kytkin, näppäimistö, FPC Board

SF-130 Silver liitä seripaino ja sovellettu sähköinen kosketus, kalvo-kytkin, näppäimistö, FPC Board

ETEB Technology, yksi johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa, nyt tuo laatua ja luotettavaa SF-130 Silver pastaa silkkipaino ja soveltaa sähköinen kosketus, kalvo-kytkin, näppäimistö, FPC Board. Tervetuloa ostaa laatua bulkkituotteita kanssamme ja räätälöityjä tilauksia ...

Tuotetiedot

ETEB Technology, yksi johtavista valmistajista ja toimittajista Kiinassa, nyt tuo laatua ja luotettavaa SF-130 Silver pastaa silkkipaino ja soveltaa sähköinen kosketus, kalvo-kytkin, näppäimistö, FPC Board. Tervetuloa ostaa laatua bulkkituotteita kanssamme ja räätälöityjä tilaukset ovat myös tervetulleita.

Viskositeetti

alhainen pintavastus


SF-130 on matalan lämpötilan kiinteytyi hopeatahna suunniteltu membraanivesikkeleitä kytkimiä.

Se tekemällä hopea, valitsevat suuren molekyylipainon polymeeri hartsin, liuottimen ja lisäaine, muutos tutkimus, ratkaistaan therelation välillä korkea adheesio kalvon ja kuivaaminen lämmöllä ja ongelma välillä homogenisoinnin ohut kerros ja muutos kalvon muodon.

Tämä tuote on piirteitä heikosti lämpöä kuivauslämpötila (130 ° C), lyhyen kuivumisaika (20 ~ 30 min), alhainen ominaisvastus, hyvä tarttuvuus, erinomainen kulutuskestävyys ja creasability.


Yleisin käyttö:


Kalvokytkimet Painettu Antennit Joustava piirilevyjen RFI suojaustyypilliset ominaisuudet

 


Esitys

substraatti

PET tai PI elokuva

screen Mesh

200 ~ 300 polyesteri / ruostumaton teräs näytön

lämmönkestävyys

85 ° C, 500h, R <10%

kosteudenkestävyys

65 ° C, 95% RH, 500h, R <10%

kovettuminen

120 ° C @ 120s Tunnel Infrapuna Uuni + 130 ° C @ 30 min

Viskositeetti: (Brookfield DV2T. LV4, 10 rpm, 25 ° C)

10000-25000cps

neliövastus

≤16mΩ / m² / mil

kiinnittyminen

ei kuorinta (3M600 teippiä * 60, 135 asteen kulma, 10CN / s)

Kovuus

≥2H (45 asteen kulmassa, työnnä kovetettu pinta, jonka kynä voimalla 2 kg)

Lämpö / Cycle Resistance

RC ominaisvastuksen-10% (- 20 ° C-80 ° C, 30 min / sykli) 100cycles

Joustavuus

R / R <300% (johtava lanka 0.6mm * 1000 mm, mutka 2 kg * 1 min * 10times)

Testi Joustavuus

PET-kalvo (100 um), mikä johtaa viiran 0,6 * 1000 mm, taivutettu 4 kertaa, leimahteleva / 2 kg, out-taitto / 2 kg, 1 min / sykli, testi RC ominaisvastuksen 10 syklin jälkeenIlmoitus käytöstä ja säilytyksestä

1. varotoimet: Tämä tuote sisältää orgaanista liuotinta. Haitallista nieltynä hengitettynä tai imeytyä ihon läpi. Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen. Vältä kosketusta silmien, ihon ja vaatteiden kanssa. Säilytettävä tiiviisti suljettuna, kun se ei ole käytössä. Käytä asianmukaisen ilmastoinnin kanssa. Vältä höyryn. (Katso ETEB käyttöturvallisuustiedote nykyisten turvallisuus- ja ensimmäinen tuki ohjeet.)

2. Tämä tuote toimitetaan käyttövalmiina ja siten ei edellytä laimentaminen, vaikka se voidaan ohentaa alle 2%, jos edullista, liian paljon ohuempi vaikuttaa suoraan suorituskykyyn tahna.

3. paksuus painolinja olisi yli 3 um, tai aiheuttaa tahna epävakautta.

4. Säilytä 4 ~ 25 ° C: ssa säilyvyys tämän tuotteen on 6 kuukausi alkaen päivästä pätevyys alle alkuperäinen sinetti. Suojaa jäätymiseltä.

 

HUOM: Eritelmässä ei seistä testin suoritustaso erän tahna, todellinen testattu tulos pastan erän Perfomance katsotaan alkuperäisen. Jos erityisiä vaatimuksia, ota yhteyttä ETEB myynnin ja markkinoinnin osastolta.
Pari:Koko-ohjattu synteesi 4 nm Kulta (Au) Nanoparticle Ainutlaatuinen Optoelektroniikan Properties, sovellettu orgaanisten aurinkokennojen, Sensory luotaimet terapeuttisia aineita, lääkkeen annostelun biologisiin ja lääketieteen sovelluksiin, sähköjohteet ja Catalysis Seuraava:3 nm Palladium Nanohiukkasten Alhainen kovetuslämpötila, käytetään vetyä antureita tai katalyysi

Tutkimus